23 Ekim 2015 Cuma

“ŞECAAT ARZ EDERKEN MERDİ KIPTİ, SİRKATİN SÖYLEDİ”



İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı savunurken 2. Abdülhamit'ten örnek vermiş.
“Biz bunu tarihte gördük” diyen Topbaş, “2. Abdülhamit’in 33 yılık yönetim döneminde etrafındaki sıkıntılara rağmen ülkeyi savaşa sokmadan ciddi bir istihbarat teşkilatıyla tüm gelişmeleri takip ederek dünyayı yakından izliyordu. Farklı ülkelere fotoğrafçılar göndererek ekonomik durumları görmek adına çalışan bir padişahın yönetimden gitmesi için çok çalışıldı”.
Şimdi başarıya koşan elini taşın altına koyan, gece gündüz çalışan, Türkiye’yi geliştiren ve bütün dünyada ezber bozduran yeni bir lider çıkıyor.”demiş…
Tarihi Çarpıtmak, tersyüz etmek ve buradan nemalanmaya kalkışmak utanmazlık ve arsızlıktır..  Erdoğan’ı  2.Abdülhamit’e benzetmek cahillikten değilse  tam bir aymazlık, yalancılık ve ikiyüzlülük örneğidir.
Çünkü  1- Abdülhamit, “Ben bir karış bile olsa toprak satmam, zira bu vatan bana değil,milletime aittir. Milletim bu imparatorluğu kanlarını dökerek kazanmış ve yine kanlarını dökerek mahsuldar kılmıştır. Milletim de bu toprakları ancak aldığı fiyata verir. Çünkü bu topraklar kanla alınmıştır, kanla verilir!” derken,
Topbaş’ın  “Türkiye’yi geliştirdiğini iddia ettiği  R.Tayyip’in “iktidara geldiği 2002’den bu yana, yabancılara 76 milyon 145 metrekare gayrimenkul satılmış. Bu satışın en fazlası Konya’da gerçekleşmiş. Bunu 6 milyon 205 bin ile Antalya, 5 milyon 768 bin Muğla, 4 milyon 494 bin ile Ankara, 3 milyon 184 metrekare ile Aydın ve 2,2 milyon metrekare ile İstanbul izliyor.
Türkiye’de gayrimenkule yatırım yapan yabancıların sayısı 119.599 kişi.
Çünkü 2- Sultan Abdülhamit, saltanatı süresince Yahudilerin Filistin’de toprak alarak yerleşmelerini engelledi.
Recep Tayyip Erdoğan’a ise Ocak 2004'teki Amerika ziyareti sırasında New York’ta ;Amerikan Musevi Komitesi tarafından Yahudi Cesaret Ödülü olan “Davut Boynuzu” verilmiştir.
Ayrıca belirtmek gerekirse Amerikan Yahudi Konseyinden Yahudi Cesaret Ödülünü alan sadece Türkiye’den değil tüm Müslüman dünyadan tek devlet adamı Tayyip Erdoğan’dır.
Yahudi Cesaret Ödülü dünyadaki alan TEK Müslüman: Recep Tayyip Erdoğan’dır.
Daha onlarca kıyaslama yapılabilir. Ama sanırım bu kadarı bile yeterli. Ne diyelim Topbaş Tayyip'i öveyim derken, onun vatan topraklarını sattığını da söylemiş oldu..
 Yani “şecaat arz ederken merdi Kıpti, sirkatin söyledi” 23 Ekim 2015-10-23
Mahmut ÖZYÜREK

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder