2 Ekim 2013 Çarşamba

Başörtüsüyle gizlenmiş İHANET PAKETİNE geçit vermeyeceğiz)



BASIN AÇIKLAMASI
(Başörtüsüyle gizlenmiş İHANET PAKETİNE geçit vermeyeceğiz)
Bilenler anımsarlar; Osmanlı savaş meydanlarında değil,  Abdülmecid'e eski Londra büyükelçisi sadrazam Mustafa Reşit Paşa tarafından kabul ettirilen içine "Islahat Fermanı" gibi tuzakların yerleştirildiği "Tanzimat Fermanı”, ülke bütünlüğüne zarar veren "hukuk reformları" ve dışarıya yaranma arzusu taşıyan "demokrasi paketleri" nedeniyle yıkılmıştır.
Bu ihanet açılımları ile ülke içindeki azınlıklar iyice palazlanmış, güç ve mevzi kazanmış, ordu kimliksizleşmiş, yargı yabancıların güdümüne girmiş, ülkenin yeraltı ve yerüstü kaynakları yabancıların eline geçmiş,  Amerikan ve Fransız kolejleri, şimdiki yabancı STK'lar gibi "ajan yetiştirmeye" başlamışlardır.
Bu gün ülkemizde, tarih bilincine yabacı, başta ABD olmak üzere emperyalistlerin Türkiye’de görevlendirdikleri taşeronlar, Batının emirlerini yerine getirmezse deliğe süpürüleceklerini çok iyi bildikleri için, açılım üstüne açılım, paket üzerine paket sürüyorlar piyasaya
Her açılımın, her paketin ardından ülkemiz emperyalizmin kıskacına daha fazla düşürülüyor. Emperyalistlerin, “Türkiye’nin bugünkü mücadelesi yalnız kendi nam ve hesabına olsaydı belki daha kısa, daha az kanlı olur ve daha çabuk bitebilirdi. Türkiye büyük ve mühim bir gayret sarf ediyor. Çünkü müdafaa ettiği, bütün mazlum {ezilen) milletlerin… Davasıdır” diyen Mustafa Kemal Atatürk’e ve Türk devrimine düşmanlığı bilinir.
Ülkemizde, CIA vb. kuruluşların hazırladığı plan ve dolaplarla, Soros gibi sermaye odaklarının destekleriyle iktidarı ele geçirenlerin, Mustafa Kemal Atatürk’e ve devrimlere olan düşmanlıklarının ürünü olan paket, paket sahiplerini “deliğe süpürülmekten” kurtaramayacaktır. Bir farkla ‘ki “Deliğe süpürme” işlemini Emperyalistler değil, Türk halkı gerçekleştirecektir.
Çünkü Türk halkı; "Şüphe yok ki, arkadaşlar, millet birçok fedakârlık, birçok kan pahasına, en nihayet elde ettiği hayat dayanağına kimseyi tecavüz ettirmeyecektir.
Bugünkü hükümetin, meclisin, kanunların, anayasanın mahiyeti ve hikmeti hep bundan ibarettir" diyen Atatürk’ün yolundan gitmeye ant içmiştir.
Korkuları da bundandır. Türk halkı.  AKP’yi iktidardan alaşağı etme işini, asla ABD –AB de alınacak kararlara, kimi parti yöneticilerinin ABD’deki belirli odaklarla yapmakta olduğu anlaşmalara/görüşmelere bırakmayacaktır. “AKP gitsin, yerine kim gelirse gelsin” demek, emperyalistlerin hizmetine yeni, yıpranmamış bir taşeron yaratmak olduğunun bilincindedir.
2013 Haziranından bu yana, İşçi ve emekçiler, aydınlar, gençler, kadınlar, emekliler,  dinin ticaret ve iktidar malzemesi yapılmasına karşı olan herkes, süpürgenin Emperyalistlerin değil, kendi ellerinde olduğunun ayırdına varmıştır.
Adım adım uygulanan açılım ve paket hıyanetlerine, “yetmez ama evet” diyen, göz yuman, halkın yükselen tepkisini etkisiz kılmaya yönelik “gaz alıcı” sözcüklerle, sözde muhalefet edenlerin ihanete ortak oldukları gerçeğini asla göz ardı etmeyeceğiz.
Bölücü Anayasa'ya geçit vermeyen Türk halkı, İktidarın  "demokratikleşme paketi" adı altındaki "bölücülük paketini" çöpe atacak, Paketin asıl sahipleri ile birlikte deliğe süpürecektir.
Bu nedenledir ki TC'yle, Türk kimliği ile Türk Bayrağı'yla açıkça savaşan iktidar “deliğe süpürülmekten” kurtulamayacaktır. Korkuyorlar, korksunlar, Emperyalizmin ülkemizdeki taşeronlarını deliğe süpürmeye geliyoruz…
YÖNETİM KURULU ADINA:
                                                                                           Mahmut ÖZYÜREK
ULUSAL EĞİTİM DERNEĞİ
ISPARTA ŞUBE BAŞKANI