21 Ocak 2015 Çarşamba

Psikiyatri Vakası Parti Ülke Yönetiyor! /MUSTAFA ÖNDER



AKP’li bir koskoca karı, “G...nün kılı olayım” demişti.

Başka biri “Annem gibi kokuyorsun” diyerek kocasını boynuzlamıştı.

"AKP'ye üye olmak RTE’ye nikâhla bağlanmaktır” diyen zavallı kadınları da yazdı basın.

Yahu bunlar fanatikler demiş, gırgıra almıştık.

Padişahın “Halife olarak gönderildiğine” inanan İmam-Hatip müdürüne acımıştık.

Ona oy vermek zorundasınız” diyen meddah kılıklı fesli kıravatlı deli tarihçiyi, “Harf İnkılâbı”na, “Bu memlekette köpekleştirme yapılmıştır. Bir gecede Türkiye’nin kitapları okunmaz hale gelmiştir” diyen sahte âlimleri ciddiye almadık!

RTE için her gün 2 rekât şükür namazı kılınması”nı isteyen şizofrene şaşırmıştık...
Beyin kanamasından 20 gün yoğun bakımda kalan AKP'li Belediye Başkanının muhtarlardan “Yoğun bakımda aşağıdaki dünyaya gittim, geri geldim. Aşağıda baba ve dedelerinizden size selam getirdim. Baba ve dedeleriniz çok çalışarak 10 Ağustos’ta Erdoğan’a oy vermenizi istedi” diye oy istemesi evlere şenlikti!
7 Yaşında kızlarla evlenilebilir”, “çalışan kadın fuhuşa ortam yaratır” ve “erkeklerin kadın spikeri izlemesi caiz değildir” fetvası veren örümcek kafalılar, tam deliydi.
Kaçak otel” işletip büyük paralara ekranda vaaz veren profesörler, “yolsuzluğu hırsızlık saymayan” ilahiyatçılar, “Cinsel ilişki namaz kılmaktan da önemlidir”, “Cinsellik bir ibadettir” vecizesi ile ünlü, kocasına arkadaşını teklif eden karılar sökün etti... Televizyonlarda “İsevî dinî magazin” oluşturdular!
Hz. Muhammet kimlik kartı” dağıtıp mevlide çağıran din tacirlerini de görmüş, her kesimden sütü bozuk çıkar diye aldırış etmemiştik.

Erdoğan'ı halife olarak tanıyor ve biat ediyorum” ifadesini kullanan yazarlar çıktı.

RTE’yi “atası ilan eden” dönek gazetecileri de tanıdık.
Yüzde 99’u Müslüman olan ülkenin Kayseri ilinde kurulan “Genç Müslümanlar Derneği”, Fransız Charlie Hebdo baskınında katliam yapanları "Müslümanların yüzünü ağarttılar" diye övüşüyle şaşkına döndük.

Beyaz çarşaf üstüne kravatlı, başları örtülü çıplak karılar, namazın boyun ağrılarına iyi geldiğini söyleyen münafık mankenlerimiz oldu!

Taraf olmayan bertaraf olur” diyerek işe başlamışlardı, AKP kongrelerini dansöz oynatarak kutladılar!

Günah işleme özgürü” vekiller, “Halife-i ruyi zemin” Padişaha "biat" eden tımarhanelikler, “Tayyip’i üzmek Allah’ı üzmektir” diyen ve onun yaşadığı Rize, İstanbul ve Siirt’i kutsal ilan eden divanelere şaşırmış, yalakalık yapıyorlar demiştik.

Padişahı “ikinci peygamber” ilân eden ve “RTE’ye dokunmayı ibadet bilen” teşkilat yöneticileri çıktığında, dedik ki bunlar deliriyor!
Padişah, “Hırsızlık babadan öğrenilir” dedi, oğulları yatak odasında milyarlar depoladı.
İthal AKP’li biri RTE’yi, “Türkiye’nin ezelî ve ebedî başkanı”, diğeri "Allah'ın bütün vasıflarını üzerinde toplayan lider"i ilan etti, öteki hızını alamadı, “Ona dokunmak bile ibadettir” deyiverdi!

Hırsız kolu keseriz dediler, hırsızlara dava açan hâkim ve savcıları doğradılar!
Yalaka biri, “RTE, Hazreti İbrahim’e kadar uzanan bir yolun, bir davanın en son neferlerindedir” derken, öbürü kendini Hz. İbrahim, kardeşini de Hz. Muhammed ilan etti, diğer deli, torpili ayetle açıklayacak kadar tefsir uzmanıydı artık!

Psikiyatrik vaka hepsi de...

İlk işareti, “Oslo’da PKK ile görüştüğümüzü söyleyen şerefsizdir” dedikten sonra olayı itiraf edişiydi!

17-25 Aralık baskını ile depresyona girdi! 11 Yıllık nikâhlısı cemaati, haşhaşi, virüs, darbeci ilan etti. Dün, ağlaya ağlaya Hocayı Türkiye’ye çağırıyorlardı, Bozdağ, “Gülen bu memleketin yetiştirdiği değerli bir kıymettir” diyordu, Davutoğlu, “Faydalı çalışmalar yapan Hocafendiye selam olsun” diyordu!

İçişleri bakanı, “Peygamberimiz hata yaptı, biz yapmadık” şirkine saplandı.

Başbakanı eleştiren muhalefet parti milletvekiline fırça atan valiler türedi!

Yobaz Akit’in küfürbazı, İETT seferlerindeki gecikmeleri 'paralale' bağlayarak “paranoya”nın son safhasındaki şizofrenlerden.
 
AKP'li yönetici, “AKP'nin muhalifleri, Türkiye'nin hasmı, düşmanı, AKP’ye oy verenler ise Türkiye sevdalılarıdır” açıklaması yaptı, yüzde ellimiz hain oldu!
 
Onca haram para, ses kaydı, görüntü, video, tutanak, iddianame montajdı, yalandı!

Oğulların evine kasa ve paraları paralel polis koymuştu ama takipsizlik kararından sonra adamlar paraları valizlerle gelip aldı...

Yüzde ellilik, “çalıyoruz ama çalışıyoruz” sloganına yine oy verince zıvanadan çıktılar!

Rahmetimiz gazabımızı aşacak” zirvesine ulaştı Padişah...

Şimdi çiftlikteki sarayda, divan-ı hümayuna başkanlık ediyor!

Saray muradına erince partide hedef kalmadı, Saray’ın önündeki Zübeyde Hanım Sokağını, Cumhurbaşkanlığı Caddesi yaptılar...
 
Türkçeyi küçümseyip Osmanlıca Arap alfabesine hevesinde, 16 Türk devleti askeri ile poz vermeye başladılar.

Cumhuriyeti, Osmanlı'nın 90 yıllık reklam arası sanan ve “Arkadaşlar reklam arası bitti, film başladı ve isteseniz de istemeseniz de 2023'te vizyona girecek” diyen divane kadına, “Vizyona girmemiş film nasıl başlıyor?” demiyor o yüzde elli!

Tımarhaneliğin son örneği Erzincan İl Başkanlığı'nın hem Latin harfiyle hem de Arapça yazılmış davetiyesi! ‘Türk kaşığı ile cavır boku yemek’ denir buna!

Psikiyatrik vaka partiyi deliler, akıl noksanları, iyi saatte olsunlar sardı!

Gurur, kibir, güç zehirlenmesi, şımarıklık, kural tanımama onları deliliğe, münafıklık, şirk ve diktatörlüğe sürüklendiler, gayri iflah olmaz.

Din maskeliler, ne kadar günah varsa işlemekten zevk alıyor!

Yüzde ellilik millî irade”yi Deli İbrahim gibi yönetecekler!

Ey şu partiye oy veren yüzde ellilik!
 
Siz bunca deliyi nasıl bir araya topladınız?
 
Yoksa siz, mazoşist misiniz? 20 Ocak 2015     
http://www.haberiniz.com.tr/yazilar/koseyazisi117591-Psikiyatri_Vakasi_Parti_Ulke_Yonetiyor.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder