12 Nisan 2013 Cuma

Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği Isparta Şubesi Basın Açıklaması



Bizler;

Türkiye Emekli Astsubaylar Derneğinin tüm kayıtlı olan /olmayan üyeleri olarak, yıllarca Türkiye Cumhuriyeti Devletinin varlığı, birliği ve dirliği için vatanımızın her köşesinde görevlerimizi yaptık.Kimi silah arkadaşlarımız;  vatan savunmasında etiğimiz yeminde ki gibi yaşamlarını seve seve feda ederek ŞEHİT, Kimi arkadaşlarımız ise bu uğurda daGAZİ oldular.

Bu gün ki tabloya baktığımızda, gördüğümüz fotoğraf içimizi sızlatmaktadır.

Ülkemiz; kurtuluş ve kuruluş ülkümüzden,  içimizde ki işbirlikçi hain eller tarafından uzaklaştırılmakta, Yönetimi ele geçirenler, milli değerlerimizi, bağımsızlığımızı değil, Küresel yağmacıların amaçlarının hizmetkârlığına soyunmuşlardır.   Yıkımın taşeronları; Türkiye Cumhuriyetine, 1920'lerden bu yana içlerinde biriktirdikleri kin ve intikamla saldırmaktadırlar.   Bu gün, anayasamızın değiştirilemez, değiştirilmesi teklif dahi edilemez maddelerinindeğiştirilmesi tartışmaya açılmış,  iktidarı ve muhalefeti ile Atatürk’ün Meclisinde, Atatürk adını, devrim ve ilkelerini kaldırmak için uzlaşma komisyonları kurulmuştur. Türk milletinin aldatıp kandırarak iktidarı ele geçirenler, devredilmesive vazgeçilmezimiz olan ‘’Milli Egemenliği”millete sorma gereği bile duymadan “Akil İnsanlar” adını verdikleri bölünmenin, yıkımın taşeronlarına devretmişlerdir. Nasıl ki, Damat Ferit’in “Heyet-i Nasiha”sı, işgali meşru göstermek için görev yapmışsa, Hükümetin “Akil insanları” yani “Heyet- i Nasiha’ları”  bölünmeyi, ayrışmayı, yıkımı meşru göstermek için, milleti ikna etmek adına, yollara düşmüşlerdir..

Türk adını, Türk kimliğini tarihten silmeye yeminli zevat, Cumhuriyetle hesaplaşmayı tek amaç haline getirmiş, Psikolojik savaşın, en kirli, onursuz yöntemleri sahneye sürülmüştür. Ulusal Bayramlar yasaklanmış, Milli/ Ulusal olan her değer itibarsızlaştırılmıştır. Son hamle ise Devlet Kurumlarının önünde yazılan T.C.(Türkiye Cumhuriyeti)ni kaldırmaya yönelmişlerdir.

Kuruluşu 1863 yıllarına uzanan, kurtuluş savaşında önemi asla yadsınamaz katkılarda bulunan, diğer bankaların yabancılaştırılması ile emekli maaşlarımızı aktardığımız, Milli Bankamız olarak bildiğimiz,T.C. Ziraat Bankası şubelerinin tabelalarından T.C.yi kaldırma kararını, kimler hangi amaç için verdikleri düşündürücüdür.

İktidarda kalmak adına, AB-D’nin her dayatmasını kayıtsız koşulsuz yerine getirenler, Yugoslavya örneğinde olduğu gibi,  “T.C.” kaldırarak, bölünmenin, federasyonlaşmanın, başkanlık sisteminin ve elde kalan değerlerimizi de özelleştirmenin alt yapısını hazırlamaktadırlar

Ama gayretleri boşunadır. Binlerce yıldır, Türk düşmanları, Türk ulusunu yok ettiklerini düşündükleri her dönemde, Türkler bir olup, birlik olup yeniden “ERGENEKON’DAN”  çıkmışlar ve kendilerini yok etmeye yönelen gafillere dünyayı dar etmişlerdir.

Bu gün yine Türk Ulusu birleşe, birleşe dirilecek, Sevr özlemiyle yanıp tutuşan BOP taşeronlarına, eli kanlı yağmacı, işgalci haydutlara dünyayı dar edecektir. Dost, Düşman Bunu böyle bilmelidir.   

Ne Mutlu Türküm Diyene!

OSMAN MÜMTAZ ÇAPÇI
TEMAD ISPARTA ŞUBE BAŞKANI

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder