9 Nisan 2013 Salı

Amerika’dan korkunç İddia.Yüzde 10 Mezardakilerin Oyu

Amerika’dan korkunç İddia Yüzde 10 Mezardakilerin Oyu
Time Dergisinden Edwards Hammington'un haberine göre 3. dünya ülkelerinde yapılan seçimler veya Referandumlarda oy'larla oynanmakta manipüle edilmekte.
Seçim yapılmadan önce o ülkedeki Diktatörler veya Diktatör heveslileri halk arasında 100 Bin kişilik dev bir anket yaptırırlar. Ve o yapılan anketlere göre Seçim Kurullarının veya oy’ların toplandığı merkezdeki bilgisayarlar otomatikman yüzde 10 % a ayarlanır.
Bu yüzde 10% luk şişirme ise genelde, son 10 yılda vefat etmiş seçmenlerin hayali oyları ile kapatılır. Vefat edenlerin oy pusulaları illere ilçelere gönderilmez. Bu veriler direk olarak Seçim Merkezlerindeki Bilgisayarlara daha önce kayıt edilir. Yani bu yüzde 10 luk oy seçimler başlamadan önce hali hazırda bekletilir ve İllere ilçelere dağıtılarak seçim kazanılmış olur.
Edwards Hammington’a göre bunun son olarak uygulandığı ülke Türkiye olmuştur. Türkiye’de yapılan son Referandumda yüzde 48 % olan EVET oyları Bilgisayar ile yüzde 58 % yükseltilmiştir. Yani Bilgisayarda manipülasyon olmasaydı HAYIR'lar yüzde 52 % EVET'ler ise yüzde 48 de kalırdı.

Yorum:  Şimdi bu eldeki verileri toplayınca ve Okyanus Ötesinden Fetullah Gülenin „Mezardakileri de kaldırın oy Kullansınlar“ mesajı daha bir netlik kazanmış oluyor.
Washington - Feridun Tokgözoğlu
www.milliyetciler.com
Temsilcisi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder