15 Ocak 2014 Çarşamba

Sözcü Gazetesini şiddetle kınıyor ve Türk Halkından özür dilemeye davet ediyoruz



  Sayı   :2014/05
  Konu: Sözcü Gazetesini şiddetle kınıyor ve Türk Halkından Özür dilemeye davet ediyoruz                                                15.01.2014
  Kod: 32.011.159
BASIN AÇIKLAMASI
Ölen, Ruhuna Fatiha Okunacak olan Türkiye Cumhuriyeti Devleti Değil Çürümüş AKP İktidarıdır.
15 Ocak 2014 Günlü “ Sözcü” gazetesinin “ACI KAYBIMIZ”, “DEVLETİ KAYBETTİK” manşeti ile verdiği tam sayfa ilanı tümüyle reddediyoruz. Çürümüş, fiilen yıkılmış olan AKP iktidarına can suyu vererek, meşru ve güçlü göstermek, sözcü Gazetesinin değil, AKP'yi iktidara taşıyan Egemen güçlerin ve onların avukatlığına soyunan, satılmış işbirlikçi medyanın görevidir.  Mustafa Kemal Atatürk ün öncülüğünde ve Türk ulusunun Kanla irfanla kurduğu Türk Devleti’nin BOP eşbaşkanlarınca ve bir avuç işbirlikçi güruh tarafından yıkıldığını ileri sürmek, en basit anlatımıyla “Bizi yok etmek isteyen emperyalizme ve bizi yutmak isteyen kapitalizme” uşaklıktır.  
Türkiye Cumhuriyeti’nin “Ruhuna Fatiha” okunduğunu yazıp söylemek, 2013 Haziran direnişinde, 19 Mayıslarda, 29 Ekimlerde, 10 Kasımlarda AKP faşizmine karşı ayağa kalkan milyonlara, bu uğurda can veren devrim şehitlerine karşı yapılmış büyük bir değerbilmezlik, daha ötesi “Gaflet, Dalalet ve ihanettir”. AKP rejiminin halk düşmanı, dinci, sermaye yanlısı ve işbirlikçi karakterini yüceltmektir.
Sözcü Gazetesinin bu çarpık anlayışına en güzel yanıtı Mustafa Kemal Atatürk vermektedir. “Mazinin kararsız, çürümüş zihniyeti ölmüştür. Bütün dünya bilmelidir ki, Türk milleti hakkını, haysiyetini, şerefini tanıtmağa kadirdir. Türk vatanının bir karış toprağı için bütün millet bir vücut olarak ayağa kalkar. Haysiyetinin bir zerresine, vatanın bir avuç toprağına vuku bulacak tecavüzün bütün mevcudiyetine vurulmuş darbe olacağını artık Türk milletinin fark etmediğini sanmak hatadır.”
Bu nedenle Sözcü Gazetesini şiddetle kınıyor ve Türk Halkından özür dilemeye davet ediyoruz.
YÖNETİM KURULU ADINA:                                                                                                           Mahmut ÖZYÜREK       
ULUSAL EĞİTİM DERNEĞİ
ISPARTA ŞUBE BAŞKANI

1 yorum:

  1. Ben de aynı şekilde Sözcü Gazetesini attığı bu maşetten dolayı kınıyorum.

    YanıtlaSil