19 Aralık 2013 Perşembe

GÖLCÜK’TE PİKNİK YAPMAK VARKEN



Tarih 17 Aralık 2013 Salı. Türkiye Cumhuriyet tarihinde rastlanmamış bir yolsuzluk, rüşvet rezaleti ile sarsılıyor. Küresel yağmacı ABD ve AB’de, bu skandalın onda biri ortaya çıksa hükümetler devrilir, halk sokağa dökülür. Demokratik örgütler ülkeyi ayağa kaldırır.
Türkiye’de hemen her demokratik örgüt, ortaya saçılan bu rezalet karşısında “TAVIR”  belirlemek üzere toplantılar yapmaya yöneldi.
Isparta da  “ULUSAL GÜÇ BİRLİĞİ”  dönem sözcüsü Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği, Güç Birliği Bileşenlerini ivedi toplantıya çağırdı. Güç Birliği Bileşenleri CHP- DSP- İP. ADD TEMAD- Eğitim-İş- Ulusal Eğitim Derneği- Alevi Kültür Derneği -TGB den oluşuyor.
Tarih 17 Aralık 2013 Salı. Türkiye Cumhuriyet tarihinde rastlanmamış bir yolsuzluk, rüşvet rezaleti ile sarsılıyor.
ADD Isparta Şubesinin Atanmış Yöneticileri ise aynı gün “Isparta-Gölcük Mesire alanında aç kalmış köpekleri beslemek üzere “Gölcük’e piknik gezisi” organize ediyorlar.
Konu ile ilgili toplantılara katılmıyorlar, rezaletle ilgili açıklama yapma gereği duymuyorlar. Ne diyelim?  Gölcük’te piknik yapmak, kalan kırıntıları da köpeklerle paylaşmak gibi soylu bir etkinlik varken……

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder