16 Aralık 2013 Pazartesi

AKP ye öykünerek, Batıya yaranarak iktidar olmayı amaçlayanlar



  
Sayı   :2013/20
  Konu: AKP ye öykünerek, Batıya yaranarak iktidar olmayı amaçlayanlar                                                                                               16.12.2013
       Kod: 32.011.159
BASIN AÇIKLAMASI

Türkiye Yerel seçim değil, seçimler ortamına girdi. 1938’den bugüne değin Cumhuriyeti çökertme amacıyla yola çıkan sicilli karşıdevrimci cephe,  yükselen toplumsal muhalefet karşısında tükenmişliğin son çırpınışları ile süreci kurtarmak çabası içinde.
Batının acentesi, Emperyalist odakların Türkiye temsilcisi olan AKP’nin çöküşü sürecinde, emek cephesinin mevzilerinde, Antiemperyalist, halkçı- devrimci safları güçlendirerek mücadele vermesi umulan ve beklenenler, çözümü AKP ye benzeyerek, daha da sağcılaşarak, Batı acenteliğini kendilerinin daha iyi yapacağını kanıtlayarak sandıktan çıkabilecekleri varsayımı üzerine ahmakça bir yola saptılar. Tarih göstermiştir ki, kendi özünü inkâr ederek, kendini var eden değerlere sırtını dönerek zafer kazanacaklarını umanların sonu hep hezimet olmuştur. Tarihin çöplüğü bu tür soysuzların, inkârcıların mezarları ile doludur.
Küresel yağmacıların Türkiye acentesinin faşist diktatörlüğünü yıkmak için, ona karşı direnmek yerine,  Onun ipine sarılarak halkımıza kurtuluş vadedenler, dilimiz varmıyor ama ihanet değilse “gaflet ve dalalet” içindedirler.  Kendileri ile birlikte Ülke ve ulusumuzu uçurama sürüklemektedirler.
Emperyalist Batının Türkiye acentesi AKP’nin varlık nedeni, Atatürkçülüğü, tam bağımsızlığı, antiemperyalist halkçı-devrimci direnci kırmak, onu yok etmek, değerlerini, sembollerini kirletmek, böylece bu değerleri etkisiz kılmaktır.
 AKP ye öykünerek, Batıya yaranarak iktidar olmayı amaçlayanlar aslında kendi varlığının mezar kazıcılığını yapmaktadırlar.
Geldiğimiz bu günde, Türkiye’de artık sahte, çakma Atatürkçülüğün ve Atatürkçülerin son kullanma tarihinin dolduğu ortaya çıkmıştır.
Tam bağımsızlığın, antiemperyalist halkçı-devrimci anlayışın Türkiye’deki karşılığını savunan kapsayıcı bir hareketi yaratmanın tüm ön koşulları oluşmuş durumdadır.
Bilelim ki, AKP’ye, PKK’ya ve de en önemlisi ABD’ye tavır almak ve bunlarla mücadele etmek yerine, Cumhuriyetçi, tam bağımsızlıkçı yığınlara sağcılaşmayı, emperyalist batının acenteliğini dayatarak çıkış yolu önerenler ve buna önayak olanlar ihanet içindedirler.
Çıkış yolu Türk halkının ellerindedir.

YÖNETİM KURULU ADINA:                                                                                                           Mahmut ÖZYÜREK       
ULUSAL EĞİTİM DERNEĞİ
ISPARTA ŞUBE BAŞKANI

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder