16 Ocak 2019 Çarşamba

CHP Yöneticilerine Açık Mektup (EDU) Ulusal Çalışma Grupları)


Sn. Kılıçdaroğlu dışında değerli CHP yöneticileri merhaba,

100 bine yaklaşan üyesi-takipçisi olan 
Eğitim - Enerji (Ekonomi) - Deprem - Ulaşım (EDU) Ulusal Çalışma Grupları adına yazıyoruz. Dolayısıyla internet ağımızda kayıtlı olan aydınlık dostlarımıza da bu yazımız iletilmiştir.

Bugün(16.01.2019) Birgün gazetesinde Sn. Nevşin Mengü'nün yazısına benzer binlerce ileti alıyoruz. Arkasında mazlum hakların kanını emen Amerikan emperyalizmin tetikçisi George SOROS'un olduğu apaçık ortadadır. Soros'un kurdurduğu TESEV'in 183 no'lu kurucu üyesi olan Kılıçdaroğlu'nun belgeleri daha önce yayınlanmıştı (Sayın Barış Yarkadaş ve diğ.). Şimdi anladınız mı ? K. K. “CHP artık 1930'ların CHP'si değil ve benzeri zehir kusmalarını” CHP yönetimindekilerin göremiyor olmasına şaşırıyoruz.1930'ların CHP'si Atatürk demektir. Sayın Özgür Özel, Veli Ağababa ve diğer devrimci aydınlar neden susuyor? Unutmayın….! Sükut ikrardan sayılır. Artık lütfen başkaldırın ve aşağıdaki önerilerimizi yaşama geçirin.

· 1994 yılında bile CHP ön-seçim ile adaylarını belirlemişken 2019 yılında CHP'de antidemokratik (faşist) bir yaklaşımla adaylar 1 kişi (K. K.) tarafından belirlendi. Figüranlar da sesini çıkarmayan CHP yönetimindekilerdir.
· Yine faşist yaklaşımla belirlenen E. İmamoğlu da "Zalimin ekmeğini yiyen kılıcını sallar" özdeyişine uymuştur. Utanmadan, sıkılmadan kalkıp sadece İstanbul'u değil tüm Türkiyeyi, tüm aydınları, devrimcileri, demokratları, eğitimi, öz varlıklarımızı vb. katleden diktatöre "sol yanımı tokatladın sağ yanımı da tokatla" demeye KAÇAK saraya gitti. Anımsa.! Patronun da gitmişti. Aydın, devrimci, yurtsever ve demokratlardan eleştiri alınca da özrü kabahatinden büyük olarak "Benim sitilim bu. Beğenmeyen beğenmesin" diyerek emperyalizmin kılıcını salladın. Bire (?) bütün bu olumsuzluklarına karşın sana oy verecek olanlar seni eleştiren devrimci, aydın, yurtsever ve demokratlardır. Hiç zaman kaybetmeden ve sana işletilen bu kaba davranışından dolayı eleştirenlerden özür dile. Unutma...! Eleştiri - özeleştiri gelişmenin mihenk taşıdır (dayanağıdır.). Sana bu davranışları yaptıranların da arkasında emperyalizm olduğunu bilenlere de saygı duy. Faşist diktatörlere değil..!
·  Sayın CHP Yönetimi lütfen Kılıçdaroğlu'nu konuşturmayın. Konuştukça batıyor. Battıkça emperyalizmin ve uşaklarının ekmeğine kaymak sürüyor. Trump'ın küstahlığını dünya biliyor. Sizin yapacağınız her tümcenizin başında Ulu Önderimiz Atatürk'ün "Yurtta barış dünyada barış" özdeyişini ve Suriye bataklığına BOP Eşbaşkanı RTE'nin soktuğunu yüksek sesle  dile getiriniz. Sağcıların kafatasçı kesiminden sana oy gelmez. Bir gün önce hepinizi kutlayarak yarın Sayın Baykal Meclis başkanı olacak deyip arkasından dinsizlerin adamına oy veremeyiz dediğinden ve binlerce benzer örnekten ders çıkarınız.
· Sayın Nevşin Mengü'nün dile getirdiği gibi İstanbul'u B. Yıldırıma bırakmak için elinden geleni yapan emperyalizmin tetikçisi Soros'un uşaklarını engelleyin. Derhal....! devrimci, aydın, demokrat yargıtay onursal başkanlarının da desteğini alarak YSK'ya, ANAYASA M.'ne, İLGİLİ SAVCILIKLARA Binali olayını şikayet ediniz. Sonucun ne çıkacağı önemli değil. Bunlar çok önemli belgeler olup ileride kullanacağız.    
· CHP diğer muhalif partilerin de desteğini alabildiği kadar alarak belgelenen seçmen kaydırma, seçmen silme ve yoktan seçmen ekleme vb. hırsızlık ve etik dışı davranışları Turgay Yıldız gibi değerli sanatçılarımıza seslendirip You Tube koyunuz. Dünyaya yayalım. Yazılı metin olarak da elektronik ortamda (bütün iletim yöntemleri kullanılarak) yine dünyaya yayalım. Ulaşılabilecek tüm basın-yayın kuruluşlarına ulaştıralım, Reklamlar verelim. Hakkari'de bir daireden 1108 ve diğerlerini listeleyip gazetelere reklam verelim. Sayın Ayşenur Aslan bile sizden daha iyi çalıştığını ve programlar yaptığını görün.
· Son fakat çok önemsiyoruz. Tüm belgeli erdemsizlik, etik dışı vb. konuları gerekçe göstererek (i) ilgili yerleşim alanının bağlı olduğu il - ilçe seçim kurullarına, (ii) İl-ilçe Cumhuriyet Savcılıklarına ve mülkiye amirlerine, (iii) Yüksek Seçim Kuruluna ve Anayasa Mahkemesine  şikayet etmeliyiz. Başvuru ve sonuç belgelerini gelecekte kullanacağımızı unutmayalım. Kaydedilmeyenler kaybedilmiş sayılır. Gerekli duyuruları yapmanız üzerine biz aydınlara, yurtseverlere ve devrimcilere düşen göreve hazırız. 

Saygılarımızla,

Eğitim - Enerji (Ekonomi) - Deprem - Ulaşım (EDU) Ulusal Çalışma Grupları adına Prof. Dr. İlyas YILMAZER


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder