16 Temmuz 2016 Cumartesi

Bu gün artık DİNCİ FAŞİZM kayıtsız koşulsuz iktidarı ele geçirmiştir.



"27 Şubat 1933 akşamı Reichstag (Alman Parlamento Binası) da yangın çıkartılmıştır. Yangının ertesi günü Hitler, Hindenburg'a, anayasanın kişi hak ve özgürlükleriyle ilgili maddelerini ortadan kaldıran bir kararname imzalattı. İzleyen günlerde Nasyonal Sosyalist Alman İşçi Partisi ve Alman Ulusal Halk Partisi dışındaki tüm partilerin yayınları ve seçim çalışmaları durdurulduğu gibi Almanya Komünist Partisi'nin parlamentodaki 181 milletvekili ve parti ileri gelenleri tutuklanmıştır.
15 Temmuz 2016 günü başlayan/başlatılan “sözde darbe” girişimi; Türkiyede demokrasinin son kırıntılarını ortadan kaldırmaya, Başkanlık sisteminin (faşist diktatörlüğün) önündeki engel olarak görülen örgütleri, basın –yayın kuruluşlarını kapatmaya, TSK içinde “faşist diktatörlüğe” karşı olan kimi subayları bertaraf etmeye yönelik bir “KUMPAS” söz konusudur. Yani Reichstag (Alman Parlamento Binası) yangını benzeri bir senaryo sahneye sürülmüştür.
Ulus olarak uyanıklığın, akıl ve bilinci öncelemenin zamanıdır.."

OLAYIN SICAKLIĞI SÜRERKEN, YANİ 16 TEMMUZ SAAT 01.00 SULARINDA YAZDIĞIM BU KISA YAZI DOĞRULANDI.. 
7 Haziran seçimlerinden bu yana yüzlerce şehit (asker) verilirken halkı sokağa çağırmayan, Nazi taklitçileri kendi diktatörlüğünü pekiştirmek, yapılacak "ERKEN GENEL SEÇİMLERE" darbe mağduru ve darbeye meydan okumuş bir lider olarak girmek için halkı sokağa çağırdı..
Kurgu kusursuz işliyor. Her koşulda AKP'yi iktidarda tutma görevini üstlenen SAHTE MUHALEFET, kurguyu deşifre etmek yerine, bir kez daha AKP'ye omuz verme yolunu seçti. 
"YETMEZ AMA EVETÇİ" hormonlu aydın, yazar çizer takımı AKP nin yanıda saf tuttu. 
Bu gün artık DİNCİ FAŞİZM kayıtsız koşulsuz iktidarı ele geçirmiştir.      

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder