17 Haziran 2014 Salı

CUMHURBAŞKANI SEÇİMİ DEĞİL "İslam âleminin başına bir HALİFE dikelim."

Benim bir CUMHURBAŞKANI adayım yok!
Küresel çetelerin Türkiye'yi içine soktuğu bu tuzağa HAYIR diyorum! SEÇSİS sisteminde yaşadığımız gibi, fıtratı belli genetiği değiştirilmiş bir Meclis'te 20 milletvekilinin oyu ile aday çıkması HİLENİN TA KENDİSİ DEĞİL Mİ?!
Birçok kişi küresel çetenin muhalefet partileri aracılığıyla 2. Kemal Derviş kumpasına tüm milleti sürüklemesine onay veriyor! Ölüm ile sıtma arasına sıkıştırılmış lığımızı görmüyor. George Friedman'dan taa 1950'lerde ABD dışişleri bakanı Dulles'e kadar, Türkiye'yi yeniden Cumhuriyet öncesine götürmek için yapılan planlardan haberi yok.
 "İslam âleminin başına bir HALİFE dikelim. Tüm İslam âlemini istediğimiz yere sürükler!" dediklerini bilmiyorlar.. Öğrenmek de istemiyorlar.. 
Birileri önümüze seçenekler sunuyor.. A;B;C ? Hangisi diye soruyor.. O seçenekler arasında mekik dokuyoruz.
Cumhurbaşkanlığı seçimi... Millet seçecek dendi! Öyle mi?! Hayır. Çoğumuzun benimsemediği ve hatta seçmediği vekiller belirliyor, adayı.. Nerede Milletin İradesi ?.
Falan gitsin de ne olursa olsun düşüncesi ile ölümle sıtma arasında bir millet, etrafı ateş çemberi bir vatan ve gözleri kapalı aydınlar.. ALLAH BİZİ KORUSUN!
ÇÖZÜM: Kendi gücüne güvenen, bir araya gelirse başaracağını bilen, dünya çakallarının önüne koyduğu oyunları bozabilen bir Millettir.
Bir kişi vatanı kurtaramaz. En iyi Cumhurbaşkanı gelse, altındaki çamur deryasına batmaktan kurtulamaz.. Ancak TÜM MİLLET bir araya gelir ve bataklığı kurutursa, üzerinde dikilecek bir toprak bulunur. Düşünmenizi öneririm. Saygılar..
Banu AVAR
Formun Üstü


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder