19 Mart 2013 Salı

BDP'lilerin kervanına YCHP'li Atilla Kart da katıldı- lale gurman

Değerli dostlar,
BDP'lilerin kervanına YCHP'li Atilla Kart da katılmış! (Altta)
Kim midir kendisi?
Bu ülkede doğmuş, büyümüş, ülkenin olanaklarından dibine kadar yararlanmış, Kürt olduğu aklına şimdi gelmiş, ya da kulağına birileri bir şeyler üfürmüş ve Kürt kökenini öne çıkarmaya davranmış, "Ne mutlu eşitim diyene" deyivermiş?!
Kendisine dense ki, "Sen Kürk kökenliydin de bir şeylerden geri mi kaldın? Bak, bu millet yemiyor, sana yediriyor, içmiyor, sana içiriyor? Neyin eksik? Ne üretiyorsun ki "DAHA DAHA!" diye iştahla saldırıyorsun? Aldıklarını hak ediyor musun ki gözün daha yukarılarda?", bu tipler cin olmadan çarpmaya meraklılar ya, masallara başlarlar, "Ben şanslıydım. Sıyrıldım. Ama binlerce Kürt kökenli....".
Açtırdığına pişman etmeye kalkarlar böyleleri. Ama artık TAKKE DÜŞTÜ, KEL GÖRÜNDÜ: Hiç birimizin bu tiplerin ağızlarını açtırdığına pişman olmaya niyetimiz yok! 
Kürt kökenliler aklına gelir senin de Laz, Boşnak, Çerkez kökenliler aklına gelmez. ("Türk aklına gelmez" demiyorum çünkü sen ve senin gibiler istediğiniz kadar anlamazlıktan gelin, hatta anlamayın, doğruları çevirip yanlışı kabul ettiremezsiniz: TÜRK BİR ÜST KİMLİKTİR. KÜRT'Ü, LAZ'I, BOŞNAK'I, ÇERKEZ'İ, VB. ALT KİMLİKTİR!)

Neden mi bu tiplerin aklına gelmez diğer kökenliler?
Çünkü böyleleri Meclis'te yemin ederken her halde tek ayaklarını çaktırmadan kaldırdıklarından her yolun kendileri için "mübah" olduğunu zannederler ve o anki moda neyse, takılırlar peşine, kaptırırlar kendilerini...Şu zamanlarda moda, Kürt kökenli olmakta zannediyorlar...Sonuçta ait olduklarını iddia ettikleri kökendaşlarına da zararları dokunur.
Örneğin, Atilla Kart'ın hiç umurunda bile değildir Konya'da insanlar eşit midir, değil midir, kadın/erkek aynı otobüste gidememektedir, ama aklını takmıştır bazı sloganlara, "Ne mutlu eşitim diyene"?! Özlü(!) söz zannederek...
(Tabii aynı kafada olanlarla eşit olduğu yadsınamaz!)
Neden seçim bölgendeki halkın kadın-erkek ayrımını dert etmiyorsun sen? Yakın gelecekteki getirisi daha az diye! Bilmeyen mi kaldı!
Bu gizli kalmış kişilikler, konuştukça batmaktalar...
Bırakın, bu da konuşsun...
 
Dostlukla,
Lâle Gürman









 Y-CHP'yi hâlâ "ATATÜRK'ün partisi" zannedenlere ithaf olunur!

Y-CHP'li Atilla KART: "Ne mutlu eşitim diyene!

"Cumhuriyet tarihi boyunca ağırlıklı olarak ‘Türk’ kimliği, resmi ve tartışılmaz kimlik olarak topluma yansıtılmıştır.
Alt kimliklerinden vazgeçen, kendilerine sunulan bu kimlikten rahatsız olmayanlar açısından herhangi bir sorun doğmamıştır. Ancak bu asimilasyonu kabul etmeyen, kendi kimliğini ifade etmek isteyen gruplar açısından ciddi sorunlar doğmuştur. Sorunları görmeyen ülkemiz ise bu süreci yönetememiş, çoğulcu bir demokrasiyi inşa edememiştir. Bugün yaşadığımız sorunların esas kaynağı budur."

Mustafa Kemâl ATATÜRK: "Türkiye Cumhuriyeti'ni kuran Türkiye halkına Türk milleti denir!

http://www.radikal.com.tr/radikal.aspx?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder