5 Mayıs 2014 Pazartesi

“Devrimci Barutları” Bittiği İçin Tayyip Erdoğan’ın Önlerine Attığı Kemiklere Dört Elle Sarılanlar

Devrimci barutu” biten, bu nedenle Tayyip Erdoğan’ın  önlerine attığı kemiklere dört elle sarılan, “YETMEZ AMA EVET”Çİ takım, bu rezilliklerini “SOL-SOSYALİZM” kılıfı altında yaparlar ki yalanları, çoğunluğu okuma özürlü solcularımız tarafından anlaşılmasın..
 Bilindiği üzere Kürtçülük tarafından “iğdiş” edilmiş bu zevat “Dili Türkçe olan Türkiye Cumhuriyeti’nde, anadili Türkçe olmayan yurttaşlara öğretimleri boyunca “anadillerinde eğitim”  verilmesi“ safsatasını, yani   “ulusu etnik kimlikler aracılığı ile bölme” oyununu döner dolaşırlar, Lenin’in “Ulusların Kendi Kaderlerini Tayin Hakkına”  bağlarlar. Yani açıkça halkı aldatıp kandırırlar.
Biz gerçeğin böyle olmadığını, bıkıp usanmadan halka anlatmalıyız. Anlatmalıyız ki bu sahte-ikiyüzlü “devşirilmiş solcuların” maskeleri düşsün.

BAKIN BU KONUDA LENİN NE DİYOR:
Başka başka halklar tek bir devletin içinde yaşadıkları sürece milyonlarca, milyarlarca iktisadi, sosyal, toplumsal bağla birbirine bağlıdırlar.
 Eğitim bu bağlardan nasıl ayrı tutulabilir? Eğer tek bir devletin sınırları içinde yaşayan değişik ulusal-topluluklar iktisadi bağlarla birbirine bağlıysalar o ulusları ‘kültürel’ ve özellikle eğitsel alanda sürekli olarak bölüp ayırmak saçma ve gerici bir şey olur! (…)
Okulların hangi biçim altında olursa olsun, ulusal topluluklara göre ayrılmasına, en sert biçimde karşı koymalıyız. Gün gibi açık ki böyle bir planı savunmak, işin aslında burjuva ulusalcılığı ve şovenizm düşüncelerini gütmek demektir.
Her ne ise, ulusları eğitim işlerinde bölmek bize düşmez. (…) ‘Ulusal kültür’ün şampiyonluğunu yapmamalıyız”  (Lenin, 14 Aralık 1913 Pravda)


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder