10 Kasım 2013 Pazar

UED“Kemalist Devrimi yeniden inşa edeceğiz”



BASIN AÇIKLAMASI

(10 Kasım“Bizi mahvetmek isteyen emperyalizme karşı ve bizi yutmak isteyen kapitalizme karşı”direnişin adıdır.)
Kurtarıcımız ve kurucumuz Mustafa Kemal Atatürk’ün bedensel varlığının aramızdan ayrılışının 75. Yılındayız.

Bu nedenle “Devletimizi kuran, ulusumuza özveriyle, doğrulukla hizmet eden, insanlık ülküsünün tutkun ve seçkin kişiliği, eşsiz kahraman Atatürk’ün” anısı önünde minnet ve saygıyla eğilirken, Türk bağımsızlığını ve Türk Cumhuriyetini her koşul altında korumaya ve savunmaya andiçiyoruz.

10 Kasım, Türkiye Cumhuriyetinin bölünmesine ve yok edilmesine karşı durmak için,  BÜYÜK BİR “MİLLİ MÜCADELE” GÜNÜNÜN  adıdır.…

Çanakkale’yi, Anadolu’yu silah gücü ile  geçemeyen ihanet cephesi  yine iş başında…

Bu sefer kimlik değiştirerek geldiler ve Ülkemize girdiler.
AYNEN ATATÜRKÜMÜZ’ÜN SÖYLEMİŞ OLDUĞU GİBİ…

“…Cebren ve hile ile aziz vatanın,
bütün kaleleri zaptedilmiş,
bütün tersanelerine girilmiş,
bütün orduları dağıtılmış ve memleketin her köşesi bilfiil işgal edilmiş olabilir.

Bütün bu şerâitten daha elîm ve daha vahim olmak üzere,
memleketin dahilinde, iktidara sahip olanlar
gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.

Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler.

 Cumhuriyete karşı İhanet hançerleri bir biri ardınca  geliyor. Atatürkün kurduğu  Cumhuriyetin olanaklarını, onu yıkmak için kullananlar, şeytanın bile aklını zorlayacak ihanet senaryolarını birbiri arkasına sahneye sürüyorlar. şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit” eden ihanet erbabı zevat, milli kimliği, milli bilinci, milli uyanışı, milli direnişi yok etmek amacıyla yaşamın her alanını denetim ve kontrol altına almaya çalışıyor.

Bu nedenle Verilen bu mücadele; Çanakkalede, Sakarya da, İnönü de, Dumlupınarda, menemende, Tuncelide verilen Kemalist devrim mücadelesinin günümüzdeki adıdır.


Verilen bu mücadele,   yalnız Ülkemizdeki birkaç kendini bilmez “Piyon” ve “Taşeron” parti  ile yapılan mücadele değil, aynı zamanda “Bizi mahvetmek isteyen emperyalizme karşı ve bizi yutmak isteyen kapitalizme karşı” verilen bir mücadeledir.

Bu amacı gerçekleştirmek için, Soylu Türk ulusu  Haziran direnişinde, 29 Ekimlerde,19 mayıslarda  yüksek bir azim ve Kararlılıkla ayağa kalkmıştır. Yıkım sürecinin dolaylı destekçiliğine,  piyon ve taşeronluğuna soyunmuş  olanlara bir kez daha çağrı yapıyoruz. “Kemalist devrim; Sicilli Cumhuriyet düşmanları ile işbirliği yaparak, onlara ödün verilerek savunulmaz!  Kemalist devrim; her türlü gericilikle, Gericiliği besleyen  iç ve dış ihanet cepheleriyle kararlılıkla,  ödünsüz savaşarak savunulur”

İşte bu "ahval ve şerait" içinde dahi, ulusal uyanışı gerçekleştirip, milli cepheyi kuracak ve ulusumuza dayatılan  "Büyük Ortadoğu Projesini " yırtıp Sevr'in yanına, tarihin çöplüğüne atacağız. Kemalist Devrimi yeniden inşa edeceğiz. Kemalist Cumhuriyeti,  etrafını saran ayrık otlarından temizleyeceğiz.

YÖNETİM KURULU ADINA:

                                                                    Mahmut ÖZYÜREK

ULUSAL EĞİTİM DERNEĞİ

ISPARTA ŞUBE BAŞKANI

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder