19 Kasım 2013 Salı

ISPARTA ULUSAL GÜÇ BİRLİĞİ BASIN AÇIKLAMASI



"16 Kasım 2013 te  Başbakan tarafından; şehitlerimizin kanları “Kürdistan’a” feda edilmiştir"


 “İngilizlerin kışkırtması ve desteğiyle 1925’te Türkiye Cumhuriyetine karşı Kürtçü isyan başlatan Şeyh Sait’in torunları, 16 Kasım 2013 te, bu kez Amerikan patentli bir senaryo gereğince, cumhuriyet yıkıcılığını, İhanet Şovunu Diyarbakır’da sahneye sürmüşlerdir.
1920 de ABD Başkanı Wilson tarafından çizilen “Kürdistan” haritasını gerçeğe dönüştürmek için, Kurtuluş Savaşında ve Cumhuriyet döneminde şeriatçılar ve Kürtçü çeteler 17 kez isyan çıkarmışlardı.
16 Kasım 2013 te, bir kez daha, başrolü babasının izindeki peşmerge artığı Barzani’nin oynadığı,  Türkiye Cumhuriyeti başbakanının finansörlüğünü ve yönetmenliğini yaptığı, ABD’nin İsrail’in desteğiyle yürütülen bu günün Sevr’i, olan BOP oyunu,  sahneye sürülmüştür.
16 Kasım 2013 te Türk halkı; evlatlarının kanlarının “Kürdistan’a feda edildiğini” ibret ve dehşetle tanık oldu. Diyarbakır’da sahnelenen “ihanet şovu”, Türkiye’nin bölünme sürecinin “cebren ve hile ile” iktidarı ele geçiren başbakan tarafından fiilen yürütüldüğünün gözler önüne serilmesidir.
“Ne Lozan, ne Duvar bizi ayıramayacak” yazılı pankartlar eşliğinde konuşan başbakan, bu pankartların kendine verdiği cesaretle   “Biz o eski Türkiye dönemini artık kapattık. Yeni Türkiye özüyle, ruhuyla kucaklaşan bir Türkiye’dir” diyerek, ABD’nin İsrail’in desteğiyle yürüttüğü Büyük Ortadoğu projesinin gereğini yerine getirmiş, TC Devletine kafa tutan ihanet cephesine destek vererek, Sevr’in kapısını sonuna kadar açmıştır.

  Başbakanın her ihanet açılımında saldırdığı ”eski Türkiye”, Kuruluş felsefesini Mustafa Kemal Atatürk’ün belirlediği, sınırları mürekkeple değil, kanla çizilmiş olan Türkiye’dir. “Yeni Türkiye” ise; felsefesini CIA’nin ünlü Türkiye uzmanı Graham Fuller’in belirlediği, ABD ve İsrail tarafından içimizdeki ihanet şebekelerine tebliğ edilen ihanet planının adıdır.

Türkiye Cumhuriyetinin kuruluş değerlerini “Kürdistan”a feda eden, milli olan ne varsa gözü dönmüş işgalci ruhuyla yıkan, Türkiye Cumhuriyeti Devletinin Başbakanlık makamını Peşmerge eşkıyası ile iki tane uyuşturucu müptelası, terör destekçisi türkücü seviyesine indirenler Türkiye Cumhuriyetinin başbakanı olamaz, olmamalıdır.
“Diyarbakır’ı bir yıldız yapmak, bir merkez yapmak için” uğraşanlar, Türkiye Cumhuriyetine “H’astir” çekenlerle kucaklaşanlar, Türk ulusuna, kanla, irfanla kurulan TÜRKİYE Cumhuriyeti‘ne düşmanlık edenlerden, mutlaka ama mutlaka hesap sorulacaktır.
Bu ihanet erbabı, “onursuzluk” ve “teslimiyetçilikte”; hizmet ettiği İngilizleri bile şaşırtan, kafasında “İngilizlere sığınmak dışında” başka hiçbir kurtuluş seçeneği olmayan Vahdettin’i bile geride bırakmışlardır.

Türkiye’yi bölüp parçalamak için emperyalizmin kullandığı Kürt kartının piyonları, terörist bölücü PERVERlere  “onursuzluk” ve “teslimiyetçilikte” sınır tanımayan aymazlara hatırlatırız; bu ihanet yanlarına kalmayacaktır.
Hainlerle, işgal güçleri ile işbirliği yapanlar ihaneti perdeleme yarışına giren kalemşorlar tıpkı Vahdettin’ler, Damat Ferit'ler, Ali Kemaller gibi kendi hazin sonlarını hazırlamaktadırlar
Komutanları da teslim alınsa, ordusu da dağıtılsa bu millet, Kurtuluş Savaşında olduğu gibi Kuva-i Milliye ruhu ile ayağa kalkmasını da, “İstiklal Mahkemeleri”  kurmasını da… Çok iyi bilir…


GÜÇ BİRLİĞİ BİLEŞENLERİ ADINA:
O. MÜMTAZ ÇAPÇI

1.      Demokratik Sol Parti Isparta İl Örgütü
2.      İşçi Partisi Isparta İl Örgüt 
3.      Eğitim- İş Isparta Şubesi 
4.      Alevi Kltr.Dern. Isparta Şubesi 
5.      Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği Isparta Şubesi 
6.      TÜRKİYE Gençlik Birliği Isparta Şubesi 
7.      Y.Kuşak Köy Enst. Dern. Isparta Şubesi 
8.      Ulusal Eğitim Derneği Isparta Şubesi




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder