31 Temmuz 2014 Perşembe

ŞU ŞUBELER OLMASA ADD’Yİ NE GÜZEL İDARE EDERDİM.

 ŞU ŞUBELER OLMASA  ADD’Yİ NE GÜZEL İDARE EDERDİM.
II. Meşrutiyet döneminde iki defa Maarif Nezareti (Milli Eğitim Bakanlığı) görevine getirilen Emrullah Efendinin “Şu mektepler olmasaydı maarifi ne güzel idare ederdim” dediği söylenir.
Üçüncü kez Atatürkçü Düşünce Genel başkanlığına “seçtirilen” Tansel ÇÖLAŞAN Emrullah Efendinin bu sözünü gerçeğe dönüştürüyor. Kendine muhalif gördüğü ADD şubelerini kapatmaya başladı.
13. ADD genel kurulunda bir oldubitti ile “şube kapatma” yetkisini” alan Çölaşan icraatına, Isparta'dan başladı. Şubenin Kemalist Yönetim kadrosunu hukuk dışı yöntemlerle görevden alan ve yerine Atatürkçülük adına, dinci gericilikle kol kola girmekte hiçbir beis görmeyen “tertipçi” bir ekibi atayan ÇÖLAŞAN, artık tertipçilerin “Isparta da ADD’yi bitirme” görevini tamamladıklarını görmüş olmalı ki, ADD Isparta şubesini kapatmaya yöneldi.  
Türkiye’nin, emperyalizmin kıskacına alındığı gerçeğini göz ardı edip,  “masonik laiklik” gibi bir ucubenin savunusunu yapan Çölaşan, AKP’ye karşı sözde muhalif bir görüntü çizerek zevahiri kurtarmaya çalışmaktadır.
2010 Referandumunda  “ADD ŞUBELERİNE TARAFSIZ KALIN” genelgesi gönderen Çölaşan,  10 Ağustosta yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçiminde İslamcı-muhafazakârlığı Atatürkçülük adına desteklenmesi çağrısı yapmakta hiçbir sakınca görmemiştir.
Şube kapatma yetkisini tam da bu anlamda kullanacaktır. Bilindiği üzere 2010 referandumunda “TARAFSIZ KALIN” genelgesine şiddetle karşı çıkan şubelerin başında ADD Isparta şubesi vardı. Bu nedenledir ki,  Tansel Çölaşan, Başta Isparta şubesi olmak üzere kendini eleştiren hiçbir şubeyi affetmedi. Birçok şube yöneticisini “KUMPASLAR KURDURARAK, TERTİPLERLE”   görevlerinden aldı.
 Şimdi Kumpas ve tertip kurduramadığı şubeleri  “SUDAN NEDENLERLE KAPATMAYA” yöneldi..  Yöneldi yönelmesine de, onlarca ADD Şubesi ve delegesi kendilerinin kapatılması kararı alan” mandacı ve mason” Tansel Çölaşan’a bu yetkiyi nasıl verdiler?  Şaşıyorum doğrusu..31.07.2014. Isparta
Mahmut ÖZYÜREK


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder