27 Ocak 2014 Pazartesi

TÜRK MİLLETİNE SUİKAST




Mustafa Kemal Atatürk, 1927 yılındaki ünlü Söylev'inde Lozan Barış Antlaşmasını, “Bu antlaşma, Türk ulusu aleyhine, yüzyıllardan beri hazırlanmış ve Sevr Antlaşması'yla tamamlandığı sanılmış büyük bir suikastın sonuçsuz kaldığını bildirir bir belgedir. Osmanlı tarihinde benzeri görülmemiş bir siyasî zafer eseridir" sözleriyle değerlendirir.

Peki, Mustafa Kemal in sözünü ettiği bu “büyük suikast” nedir? Kimler düzenlemişlerdir bu suikastı? Kimler katkı ve destek vermiştir? Tetikçiliği kimler çekmiştir? Türk ulusu aleyhine, yüzyıllardan beri hazırlanmış “büyük suikast” ten bu gün vazgeçilmiş midir? Vazgeçilmemişse, bu günün suikastçıları kimlerdir?

İşte bu kitapta bu soruların yanıtlarını, doğrudan, yani birinci elden belgelerle bulacaksınız. Yakın geçmişte ve günümüzdeki ihanet erbabı hainleri, vatan satıcılarını ve vatan kahramanlarını yakından tanıma olanağı bulacaksınız. Yılmaz DİKBAŞ, her zaman olduğu gibi yine  “EĞİLMEDEN-BÜKÜLMEDEN” (u.m.) gerçekleri belgeleri ile gözler önüne seriyor…


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder