2 Kasım 2013 Cumartesi

“Ermeni-Kürt” İttifakı!.. Müyesser Yıldız





Türkiye “türbana” dolandırılırken, Washington’da Sevr planlarının hız kesmeden sürdüğünü, düşman saflarının sıkıştırıldığını gösteren bir görüşme yapıldı.

BDP heyeti, bir süredir ABD’de “Suriye Kürdistanı” turları atıyor. BDP eşbaşkanı Selahattin Demirtaş başkanlığındaki heyet azılı Türkiye düşmanı Ermeni teşkilâtı ANCA’nın Washington’daki bürosunu da ziyaret etmiş.

Görüşmede, “Ermeni-Kürt ortaklığını geliştirme imkânları, Batı Ermenistan ve Kürdistan’ın demokratik hedefleri” ele alınmış.

"Soykırımcı Büyük Ermenistan” tezlerine göre, Batı Ermenistan bugünkü Ermeni devleti. Ya “Doğu Ermenistan”; Diyarbakır’ı bile içine alan harita.

Diplomatlarımızı katleden Ermeni terör örgütü ASALA ile PKK’nın irtibatı malûm.

Teröristbaşı yakalandığında İmralı’daki sorgusunu yapan, bugün Silivri’de tutuklu emekli kıdemli Albay Hasan Atilla Uğur’a 1982’de Beyrut’ta ASALA ile yaptığı görüşme hakkında şunları anlatmıştı:

“Önce çok ilgilendiler, ama sonra detaylara girdiğimizde Kürdistan olarak belirtilen toprakların aslında Ermenilerin olduğunu, bu yüzden sıcak bakmayacaklarını söylediler. Ben şu aşamada şurası senin, burası benim tartışması yapmamızın sağlıklı olmadığını, öncelikle ortak düşmanımız olan Türkiye Cumhuriyeti’ne savaşımızı yaymamız gerektiğini söyledim. ASALA ile ilişkimiz bu çerçevede iken 1983 yılında bölündüler, sonrasında Atina ve Fransa’daki sorumluları öldürülünce örgüt dağıldı.”

“Ortak düşman” Türkiye Cumhuriyeti’ni hallettikleri zannıyla, “paylaşım masasına” oturmaya hazırlandıkları ortada.

Acaba BDP heyetinin Ermenilerle birlikte önünde poz verdiği harita nerenin haritasıdır?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder