8 Mart 2017 Çarşamba

'Hayır'lı konvoy Isparta’dan geçti



28 Şubat’ta Ankara Anıtkabir’den yola çıkan “HAYIRLI KONVOY”  7 Mart 2017 Salı günü Isparta da halkla buluştu. Hiçbir siyasi partiyle, hiçbir kuruluşla bağlantılarının olmadığını, amaçlarının   Anayasa değişikliğiyle ilgili 16 Nisan’daki halk oylamasında neden ‘Hayır’ denilmesi gerektiğini anlatmak için yola çıkan  ‘Hayırlı Konvoy’ da ilimize gelenler Ergenekon-Balyoz  kumpası mağduru şu isimlerden oluşuyordu. 
Teğmen Mehmet Ali Çelebi, Emekli Tümgenaral Ahmet Yavuz, Emekli Deniz Kurmay Albay Ali Türkşen, emekli Koramiral Atilla Kezek, emekli Deniz Kurmay Albay Bora Serdar ve şehit Yarbay Ali Tatar’ın ağabeyi Ahmet Tatar 
Konvoyu Ulusal eğitim Derneği Isparta Şube yönetimi ve üyeleri karşıladı ve Isparta çalışmalarında kendilerine eşlik etti. Dernekte kısa bir söyleşinin ardından Dernek üyeleri ve emekli komutanlar; Salı pazarında, Pazar esnafı ve halkla buluştu.
 Özetle;  Bu bir seçim değil, bir parti seçmeyeceğiz, bir lider seçmeyeceğiz. Bu ülkenin rejimini tamamen değiştirecek, sistemini tamamen değiştirecek bir oylama olacak. Bizce Türkiye Cumhuriyeti tarihinin en kritik oylaması olacak. Kimse körü körüne oy vermesin. Herkes bilerek, bilinçli olarak neye oy verdiğini bilerek oy versin. Bizim istediğimiz bu, kimse kandırılmasın”  görüşlerini paylaştılar.



























Hiç yorum yok:

Yorum Gönder