19 Temmuz 2014 Cumartesi

EKMELEDDİN BEYİN PEŞİNE TAKILMAK

10 Ağustos seçimi, sonucu önceden saptanan bir seçimdir. Hukuk dışıdır, Ahlâk dışıdır, halkın istencini (iradesini) dışlayan, emperyalizmin  öngördüğü seçimdir. Bay Ekmeleddin’in kişiliğini küçümsediğimiz sanılmamalı. Kendi alanında değeri yadsınamaz ürünler de sergilemiş olabilir.
Bu nitelikler  Cumhurbaşkanı olması içinde yeterli midir sorununa yanıt aramak gerekecektir. Yanıt bulunamıyorsa o seçim boykot edilmeli. Çünkü Çankaya, Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin gözüdür, sözüdür, özüdür.
 ABD-AB çaprazında içimizdeki satılık hainlerle Büyük Ortadoğu Projesinin uygulama alanına dönüştürülmüş Türkiye’mize sahip çıkacak bir Çankaya’yı yeniden yaratma görevi ile karşı karşıyayız.  Bu görevi üstlenecek aday henüz ortada yok ve 10 Ağustos, böyle bir adayı halkımızın yaratmasını önlemek amacıyla  dışımızda saptanmış, gaflet içindeki siyasal  kadrolara kabul ettirilmiştir.
 Bay Ekmeleddin’in peşine takılanlara soruyorum: Gizli tanık ve polis tutanakları ve bilgisayarlara yapıştırılmış düzmece mesajlarla, seçkin bilim adamlarımız,  yazar ve düşünürlerimiz, İşçi Partisi’nin genel Başkanı, Genel Sekreteri ve seçkin üyeleri ordu komutanlarımız  ne ile suçlandıklarını bilmeksizin zindanlara tıkılırken:
 1. Bay Ekmeleddin’den  böylesi adaletsizliğe, böylesi haksızlığa, zulme karşı bir tek tümce işittiniz mi? Neredeydi kendisi?
 2. R.T.Erdoğan’ın  yarattığı soygun düzenini, haksız edindiği nesnel ve parasal kaynakların, hukuka, ahlâka ve İslam dininin kurallarına aykırı olduğunu açıklayan bir tek tümcesine rastladınız mı?
 3.Necm Suresi’nin 39’uncu Ayetinde “say’inden (emeğinden) başkası senin değildir” hükmünü anımsatarak  R.T.Erdoğan’ın oğlunun içine üç TIR kamyonunun girdiği gemiciğini (!) kınadığına tanık oldunuz mu?
 4.İslam’ın kutsal kitabında “Hükmedersen adaletle hükmet” ayetini R.T.Erdoğan’a anımsatan bir tümcesine rastladınız mı?
 5.İslam’ın kutsal kitabında “güzel iş yapanlara güzellikler vardır” ayetini anımsatarak R.T.Erdoğanı uyardığına tanık oldunuz mu?
 6.Kürt açılımı adıyla başlayan demokratik açılıma dönüşen ve ulusal birliğimizin yok edilişine yol açan kararlar verilirken Habur’daki  çadır mahkemesinde yüz karası trajediyi yadırgayan bir ses duyabildiniz mi?
 7.Mustafa Kemal Atatürk ve İsmet İnönü’ye yönelik ahlak ve gerçek dışı suçlamalara karşı İslam’ın kutsal kitabındaki “zanna dayalı hüküm” vermemeyi öngören Ayetini R.T.Erdoğan ve yandaşlarına anımsattığı bir tek tümcesine rastladınız mı?
 8.Türkiye Cumhuriyeti Devletinin varlığının kaynağı olan coğrafyasına ve ulusuna sahip çıkmayı önleyen BOP projesi hakkında Bay Ekmeleddin’in ne düşündüğünü içinizde birisi bugüne ona kadar sormaya gereksinim duydu mu?
 9.Dış ticaret’in sürekli açık verdiği ve  dış borçları geri ödemeyi olanaksızlaştıran Gümrük Birliği sorunu hakkında  Bay Ekmeleddin’in ne düşündüğünü merak ettiniz mi? Gümrük Birliğinden çıkmadıkca ekonominin düzlüğe çıkamayacağını ve  dış borçlar geri ödenmedikçe de bağımsız Türkiye’nin yaratılamayacağını Bay Ekmeleddin’in  kabul edip etmediğini merak ettiniz mi?
 10.Türkiye Cumhuriyeti Devletini “Türk-Kürt Ilımlı Islam Federasyonu”na dönüştürmeyi ve Misak-ı Milli sınırlarımızın kuşattığı vatan bildiğimiz toprağımızı özerk eyaletlere bölmeyi amaçlayan BOP’a karşı Çankaya’nın nasıl bir strateji uygulayacağı, tüm sorunların başında gelmektedir.
 Türkiye Cumhuriyeti Devletine sahip çıkmayı amaç alan ulusumuz bu soruna yanıt verecek iradeyi yaratmadıkça kendisine de sahip çıkamaz. R.T.Erdoğan ve genel başkanı olduğu AKP iktidarından kurtulmak temeldeki çözümün kendisi olamaz, yerine Çankaya’da hangi iktidarı yaratacağımızın bilincine ulaşılmadıkça.
Böyle biline çare buluna.
Saygılarımla. 19.7.2014
Dr. Ali Nejat Ölçen


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder