15 Nisan 2017 Cumartesi

SEN HERKESİ KÖR, ÂLEMİ SERSEM Mİ SANIRSIN



İşte, TEK ADAM olmak isteyenin fotoğrafı:

Demokrasiyi tramvaya benzetti, istediğim zaman biner, istediğim zaman inerim, dedi. Sonra döndü Türk halkına “İleri Demokrasi” nutukları attı. Türk halkını kandırdığını sandı.
Amerika’da ünlü iki Siyonist Yahudi lobisinden “cesaret ödülleri” aldı. Sonra “One Minute” tiyatrosu ile Siyonist İsrail’e meydan okudu. Türk halkını uyuttuğunu sandı.
17 Aralık 2013 günü, başbakanı olduğu hükümetin dört bakanı çocuklarıyla birlikte büyük bir yolsuzluk ve rüşvet kumpasında yakalandı. Ayakkabı kutularından, boy boy kasalardan dolarlar ve avroların etrafa saçıldığı tıpkı bir TV dizi filmi gibi yayınlandı. Oysa o, dönemin başbakanı olarak kameraların önüne geçip bunun bir hükümete karşı yapılmış “darbe girişimi” olduğu iddiasında bulundu. Halkı inandırdığını sandı.
PKK terör örgütünün elebaşlarıyla İmralı’da, Oslo’da, Dolmabahçe’de toplantılar yaptırdı. “Demokratik Açılım” deyip Kürtlere “özerklik” tanıyacağı sözünü verdi. Sonra döndü, Güneydoğu Anadolu’yu savaş alanına çevirdi. Türk halkını ikna ettiğini sandı.
Saltanatı döneminde hiçbir zaman “Kâfire kılıç sallamamış”, Anadolu’da yoksul 40 bin Alevi Türk’ü öldürtmüş olan Osmanlı padişahı Yavuz Sultan Selim’in adını İstanbul’da bir köprüye verdi. Sonra meydanlara çıkıp Alevi-Sünni ayrımı yapmadığını anlattı. Türk halkını aldattığını sandı.
• Nur tarikatının şeyhi Fethullah Gülen ile 15 yıl yan yana, omuz omuza, el ele, kol kola yürüdü. Cemaat adamlarının devletin tüm kurumlarına ve Ordu’nun içine girip örgütlenmesine göz yumdu. Onlara istedikleri her şeyi verdi. Göz göre göre “paralel devletin” yapılanmasına izin verdi. 15 Temmuz 2016 günü darbe girişiminden sonra halkın önüne çıkıp tüm Nurcuları FETÖ’cü ilan etti. “Yanılmışız, milletimden ve Allah’tan af diliyorum” diyerek işin içinden sıyrıldı. Türk halkını afyonladığını sandı.
Ege Denizi’ndeki 18 adamızın 13 yıldır Yunan işgali altında olduğunu görmezlikten gelip Lozan Antlaşması ile Türkiye’nin toprak kaybettiğini iddiasını ortaya attı. Atatürk’ü ve İsmet Paşa’yı değersizleştirmek istedi. Türk halkını yanılttığını sandı.
• Sarayında; cumhuriyet karşıtı sözde yazarları, tımarhanelik dincilerini, tv soytarılarını, Allah İle Aldatan tarikatçıları toplayıp gösterişli bir yemek ziyafeti verdi. Sonra halka dönüp, “Saray, cumhurun evidir” nutkunu attı. Türk halkını oyaladığını sandı.
• Büyük Ortadoğu Projesi (BOP) Eşbaşkanı olduğunu büyük bir gururla birçok kez duyurdu. Kendisiyle beraber kimlerin eşbaşkan olduğunu açıklamadı. Eşbaşkanlık görevi için bir ücret alıp almadığını, aldıysa bu ücretin ne kadar olduğunu ve kimler tarafından ödendiğini hiçbir zaman söylemedi. Türk halkını üçkâğıda getirdiğini sandı.
• Irak’a saldırıda, Haçlı ABD-AB yanlısı oldu. Yüz binlerce çocuk, genç, yaşlı, hasta, kadın, erkek Haçlılar tarafından öldürüldü. Haçlılar Kaddafi’nin Libya’sına saldırırken de onlarla saf tuttu. Son olarak, Haçlı ABD-AB Suriye’ye saldırırken en önde kendisi gitti, en keskin Haçlı yanlısı oldu, milyonlarca Müslüman sivilin ölmesine, evsiz, yurtsuz kalmasına neden oldu. Sonra dönüp halka, “Yaratılanı severim Yaratandan ötürü” masalını okudu. Türk halkını avuttuğunu sandı.
• 27 Ekim 2004 günü Roma’da, Avrupa Birliği’nin (AB) Hıristiyan Anayasasını imzaladı, kabul etti. Sonra tuttu, 16 Nisan 2017 referandumu öncesi AB üyesi ülkeleri “Faşist, Nazi kalıntıları!” diye aşağıladı. Avrupalıları, Haç-Hilal savaşı çıkarma hazırlığı içinde olmakla suçladı. Bu söylemlerle Türk halkını iğfal ettiğini sandı.
• Osmanlı padişahlarına “ecdadım” dedi. İstiklal Marşımızın büyük şairi Mehmet Akif Ersoy’un: “Zalim, kanlı kâbus, lânetli, İblis, baykuş, korkak, hayvan, merkep” diye adlandırdığı Osmanlı padişahı Abdülhamit’i kendisine ROL MODEL aldığını vurguladı. Denetimindeki tüm TV kanallarında yaptırdığı yalana dayalı propagandayla Osmanlı’yı parlatıp durdu. Tüm bu masalları Türk halkına yutturduğunu sandı.

Değerli Dostlar,

Bu liste aslında çok uzundur, ama biz burada keselim.
Tüm yukarıda sıralanan kandırmaları, aldatmaları, uyutmaları, avutmaları, oyalamaları, yutturmaları, iğfalleri, üçkâğıtları yapıp tıpkı Sultan Abdülhamit gibi TEK ADAM olmak isteyene, ünlü şair Ziya Paşa’nın şu dizeleriyle yanıt veriyorum:

“Kibre sebep var mı? Yoksa vezir oldum diye
Sen kendini vazgeçilmez mi sanırsın?

Ey dünyanın gelip geçici nimetleriyle övünen kişi!
Dünya sana özel ve senin için yaratılmış mı sanırsın?

Dünyada her zaman açgözlü insanlar olagelmiştir,
Sen kendini bu dünyaya çok gerekli mi sanırsın?

En ummadığın insan keşfedebilir en gizli sırları.
Sen herkesi kör, âlemi sersem mi sanırsın?”

Değerli Dostlar,

16 Nisan 2017 Pazar günü yapılacak Anayasa referandumunda Türk halkı, Cumhuriyet rejiminin yıkılıp yerine Osmanlı Şeriat sisteminin gelmesine izin verebilir mi?
Türk halkı; herkesi kör, âlemi sersem sanan kişinin sandıktan TEK ADAM olarak çıkmasına yol verebilir mi?

Elbette HAYIR!
Kesinlikle HAYIR!

Yılmaz Dikbaş
15 Nisan 2017, Cumartesi
dikbas@kalinka.com.tr
0532 233 31 52

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder