10 Şubat 2016 Çarşamba

TÜRKİYE: TERÖR- TAMPON BÖLGESİ!



BM "Sınırını aç!" diyor
AB "Sınırını aç!" diyor
Suriye sınırında on binlerce 'mülteci' bekliyor. Kim bunlar? Suriye ordusunun hâkimiyet sağladığı bölgeden kimler kaçar? Büyük çoğunluğu ÖSO, KAİDE, IŞİD mensupları, 'muhalif' denen silahlı gruplar. Aksi takdirde Suriye devletinin ordusundan neden kaçsınlar?! ABD örtülü operasyonu öncesi orada yaşamıyorlar mıydı?
Siz ekranda gördüğünüz çoluk çocuk kadın görüntülerine bakmayın. Sadece bir hafta içinde sınırı geçmeye teşebbüs eden kaç silahlı terör örgütü üyesi yakalanmış emniyet raporlarını araştırın. Neden bazı yerlerdeki mesela Irak'taki Türkmen mülteci haberleri batı basınında hiç yer almazken, her gün Türkiye sahillerinde boğulan mülteci haberleri batı manşetlerinde?
Bu 'sınırı aç' emri iki taraflı bir emir!
Türkiye teröristlere ve nüfuzunu bozacak oranda yabancıya kapısını açacak, Avrupa'ya mülteci geçişini önleyen bir tampon bölge olacak.
Ve içeri girenler kısa zaman içinde Türkiye'de terör yuvaları kurarak, başta Güneydoğu, Hazar, Kafkasya sınırlarında harekâta hazırlanacak.
Bu arada Türkiye'nin 'müttefiki' ABD açık açık 'Kürt baharından söz ediyor. 'PYD ile işbirliğini ilan ediyor.
Aynı anda Selahattin Demirtaş, 'Türkiye'nin Kürtlere 'toplu katliam' yaptığını söylüyor. Türkiye'yi 2. Roboski katliamı ile suçlayan her dilden haberler sosyal medyayı sarıyor.
Ve Alman Şansölye apar topar Ankara'da! Davutoğlu 'yasadışı göçe karşı Almanya ile birlikteyiz' diyor ve sınır bölgelerine, ne idüğü belirsiz (onları Kuzey Irak’taki faaliyetlerinden biliriz!) Alman 'yardım' kuruluşları ve STK’lar konuşlanıyor!
Ve Yasadışı göç bahanesi ile NATO'ya Ege davetiyesi çıkarılıyor!
Ve şehit haberlerinin ardı arkası kesilmiyor!
Gelen felaketi 2011 den beri haykırıyoruz. Bu işin Tunus, Mısır, Libya ile bitmeyeceği, Suriye düşerse Türkiye'nin düşeceğini bu örtülü kanlı Batı operasyonunun ilk günlerinde yazmıştık.
Amerika niyetini 2003'de Condolezza Rice'ın ağzından açıklamıştı:
Fas’tan Pakistan'a 22 ülke dönüşüme (trans form) uğrayacaktı. Bunların içinde kendini ABD 'müttefiki' sanan Türkiye de vardı! O Türkiye ki hemen her kurumunda Amerikan sivil ve askeri örümcekleri ile Güliver gibi
yere mıhlanmıştı!
Kendini ABD'ye 'ortak' zannedenler! Tarih, ABD'nin tüm 'ortak' diyerek sevindirdiği 'tebaasını', kullanım süresi bitince deliğe süpürdüğünün kanıtlarıyla dolu!
2016, 3. Paylaşım Savaşına imza atan yıl olacak. Birileri, 100 yıl önce yapılan gizli anlaşmalardan dem vuruyor. Bugün benzer anlaşmalara imza koyanlar, bulunduğumuz bölgeyi hallaç pamuğu gibi atmaya yeminli ve bölgedeki 'maşalarına' da acımasız olacakları kesin!
Oyunu bozacak tek unsur 'tarihin emriyle harekete geçecek olan Türk milletidir. Bunun ne demek olduğunu soranlar Nutuk’a başvursun.
Banu Avar
9.2.2016

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder