29 Haziran 2015 Pazartesi

Amasya Tamimi




22 Haziran’da Amasya’da toplanan bir avuç yurtsever M. Kemal önderliğinde Amasya tamimini yurdun dört köşesine duyurdu. Dönem 1’inci Sevr dönemi idi. Şimdi 2’nci Sevr dönemindeyiz. Bu nedenle sadece iki maddesini anımsatmak istedim yurtseverlerimize.
1-Vatanın bütünlüğü ve milletin bağımsızlığı tehlikededir.
3-Milletin bağımsızlığını yine milletin azim ve kararı kurtaracaktır.
BİRGÜL AYMAN GÜLER’İN YERİNE
CHP’nin geçtiğimiz dönem kendilerini ulusalcı olarak tanımlayan Milletvekili Birgül Ayman Güler ve diğerlerinin tasfiye edilerek partiyi köklerinden biraz daha koparan iradenin acaba yerlerine kimleri koyacak diye merak etmişimdir.
İşte bunlardan bir tanesi ‘Ermeni Soykırımı’nı sürekli geveleyen Selina Doğan isimli kadın. Daha milletvekili bile olmadan Meclis’e gelip, dünyada yaygın olarak yaşayan Ermeni diasporasını savunarak, ‘onların taleplerini, duygularını anlayın ve barışçıl yöntemlerle onlara yaklaşın’ diyor. Hangi Ermeni diasporasından söz ediyor. Şu anda yaklaşık 80 ülkede Türk ulusunu karalamak için kampanya yürüten ve bunu yaparken her türlü tarihi gerçekleri saptıran, Türkiye’yi ekonomik bakımdan çökertme amaçlı tazminat davaları hazırlayan ve toprak talebi ile hedeflerini açıklayan Ermeni diasporasından söz ediyor. Kapat çeneni laf aranma…….

Ve bu milletin parası ile milletvekili olan bu şahsiyet konuşmaya devam ediyor. Meclis’te Yahudi bir Albay, Süryani bir hâkim de görmek istiyormuş.
Bak Sayın Selina, siz bir zahmet Güneydoğu’ya gidin. Orada pek çok MOSSAD ajanı Albay, ABD CIA generali, İngiliz binbaşısı, Alman ajan mühendisi, Kandil’de yetişmiş bölücü Kürt generali görebilirsiniz. Ama bizler bu kafa ile gidersek bir gün oralarda gururla ‘Ben bir Türküm’ diyen birine rastlanmayabilir.
Belçika Başbakanı’nın 1915 soykırımı
1915 olaylarını soykırım olarak niteleyen Belçika Başbakanı’nın küstahlığını nasıl değerlendireceğiz. Avrupa'nın büyük ülkelerinin arasındaki dengelerle kurulmuş olan bu uyduruk, yapay ülke yakında bölünecek ve haritadan silinecek gibi görünüyor.
Ancak kısa tarihlerinde ikinci kralları 2. Leopold döneminde Belçika Kongo’sundaki zulüm dünya tarihinin en kanlı süreci. İsterseniz Google’da ‘Belçika sömürgesi’ diye yazın bu ülkenin kanlı tarihlerine tanık olun.
Ancak tavsiye etmem yüreğiniz dayanmayabilir okuyacağınız gerçeklere.
Orhan AYBER

http://www.gozlemgazetesi.com/HaberDetay/251/140703/dunya-buyuk-tehdit-altinda.html#.VZGn00avghc

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder