9 Ağustos 2014 Cumartesi

“WASHİNGTON’UN ŞEYTANİ PLANI”



Tony Cartalucci yukardaki başlığı atmış ve IŞİD terör sürüsünün fotoğrafı altına şu sözleri yazmış: 
“IŞİD, Irak’ı işgale, NATO üyesi Türkiye’den Suriye’ye geçerek başladı.. Toyota Hilux kamyonetleri ve milyonlarca dolar, ABD dışişleri bakanlığı yardımı ile Irak’a gelmişti.. Bu kamyonetler, ABD’nin IŞİD’e hediyesidir. Ve Batı, en başından beri, Irak’ta El Kaide bayrakları altında ‘iş’ yapacak bir lejyoner ordu kurmayı planlamıştır.”

ABD’nin son IŞİD’i vurma numarası ve Türkiye’deki ana medyada yaralan “ABD VURUN! Dedi” manşetleri kan dondurucu bir manevradır!
 
IŞİD ABD yapımıdır. Uyduruk taarruzlar Amerika’nın oldukça bayat suç savma numaralarındandır!
Dünyanın en acımasız terör örgütü olan NATO, Suriye, Irak, Lübnan ve Türkiye’de en ağır silahlar ve teçhizatla donatılmış bir paralı ordu oluşturmuş ve her yeri kana boyamak üzere bölgeye konuşlandırmıştır.

Bazı eblehler, IŞİD’in bir anda çölün ortasından fırlayıp, çaldıkları silah ve paralarla büyüdüklerine inanabilir.. Mantık ise bize oyun kurucunun batılı devletler olduğunu söyler!
 
2007’den beri ABD, Suriye, İran ve Lübnan Hizbullah’ına karşı ‘Müslüman biraderleri’ silahlandırmakta fonlamakta desteklemektedir!
 
IŞİD Türkiye sınırından geçerek operasyona başlamış ve Kuzeydeki Suriye kentlerinden Türkmen coğrafyasını süpürerek Bağdat’a kadar dayanmıştır. 2011’den beri milyarlarca dolar, Nusra, Kaide ve IŞİD adı altında ortaya fırlayan terör gruplarına ulaştırılmıştır. Türkiye’de konuşlanmış terör çeteleri CIA yönetiminde Suudi, Katar’dan beslenerek büyümüşler ve fotoğrafta görüldüğü gibi ABD ve İngiltere’nin yolladığı araçlarla ölüm konvoyları oluşturmuşlardır.
 
Bu ölüm konvoylarını oluşturma fikri yıllar öncesinde kayıt altına alınmıştı: Gazeteci Seymour Hersh’ün Pentagon uzmanları ile 2007’de yaptığı röportajdan okuyalım: 
 
“Bush yönetimi, Şii İran’ı ‘halletmek’ için Ortadoğu’daki önceliklerini yeniden belirlemek zorundadır. Lübnan’da Sünni Suudi Arabistan hükümetiyle işbirliği içinde, İran tarafından desteklenen Şii Hizbullah’a karşı gizli operasyon yapılacaktır. ABD ayrıca İran ve Suriye’de de gerekli operasyonları gerçekleştirecektir. Bu faaliyetlerin sonucunda El Kaide’ye yakın ve ABD’ye düşman bazı militan Sünni gruplar ortaya çıkacaktır.”
 
2007’de Pentagon yetkilileri tarafından açıklanan plan bugün hayata geçirilmiştir .. Bunun arkasında, ABD, İngiltere, Fransa, Türkiye ve Suudi , Katar ve İsrail eli vardır.
 
Ve iyi bilinmelidir ki elleriyle yarattıkları canavar, tampon bölgelerin kurulması, ‘insani müdahale’ gibi adımlarla iyice büyüyecek ve NATO üyesi Türkiye’yi de Ürdün’ü de Irak’ın kuzey batısını da içine alacak bir kan denizi yaratacaktır..

*Tony Cartolucci yazısından derlenmiştir. 08 Ağustos 2014
 

BANU AVAR

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder